Social Icons

Наблюдавайте със скрити камери в обикновено копче

Искате да сте истински шпионин, разгадаващ тайни, докато си говорите с някой? Ако искате да почувствате тръпката от разследването, а и да разберете дали някой не крие нещо, просто си поставете едно копче на палтото. Да, копче, но не какво да е копче, а такова, под което се крие малък обектив на скрита камера с голяма сила и мощ, записваща с голяма резолюция  - прекрасна, изчистена картина, която ще впечатли всеки със своята детайлност. И ще ви даде нужните отговори. Или на някой друг.

Благодарение именно на своя размер, камерата остава почти невидима. За да я забележи някой, то този някой трябва да знае, че е там и доста да се наведе над палтото ви,  а това разбира се рядко може да се случи.

За да бъде маскировката перфектна в комплекта имате и четири допълнителни копчета, които да зашиете на дрехата и ще прикриете този вид скрити камери.

Практичната скрита камера можете да записвате аудио-видео файлове в AVI формат с резолюция 640х480 или снимки в JPEG с 1280х960.

Превключването на режимите се осъществява с бутон от задната страна на камерата. Устройството има вградена памет от 4 GB, а презареждаемата литиево-йонна батерия дава около час непрекъсната работа.
 

Blog Archive