Social Icons

Скрита камера в ключодържател – инструкции за работа


Това е една изключителна скрита камера, която се използва много лесно. Има само две копчета, които отговарят за включването и изключването на устройството и за смяната на режимите, които да ви помогнат да направите своите снимки или видео.

Когато сте решили да направите едно висококачествено видео, трябва само от изключено положение да натиснете продължително копчето за вкл/изкл. Лампичката на малката скрита камера започва да свети постоянно. Тя е вече в режим видео. За да стартирате същинският запис, просто натиснете и задръжте за секунди копчето за запис. Лампичката светва три пъти и угасва. Вашият запис е стартиран. След като сте снимали каквото ви трябва, само трябва да направите последните действия в обратна последователност.

Натискате копчето за запис няколко секунди, видеото се съхранява и лампичката светва за постоянно. След това натискате копчето за вкл./изкл. положение, докато угасне.
Снимки също може да направите лесно и бързо.

Просто отново пуснете устройството по обяснения начин, но този път, за да влезете в режим на правене на снимки, ще натиснете копчето за запис само един път. Лампичката примигва веднъж и вече може да снимате. Натискайте само по един път копчето за запис, за да хванете много важни и хубави моменти от празненство, празник или спортно събитие.

Светлинен индикатор и значенията на различните състояния

• При зареждане на устройството: Индикатора свети постоянно, докато се зарежда камерата, а след като е напълно заредена – угасва.

• Четене или записване от/на USB: Индикатора премигва бавно.

• В режим на готовност /standby/: Индикатора свети постоянно.

• Не достатъчно памет /пълна флаш карта/: Индикатора светва за един продължителен момент.

• Изтощена батерия или намаляване на захранването: Светлината започва бавно да премигва.
 

Blog Archive