Social Icons

Невероятна скрита камера за видеонаблюдение в рамка

Представяме ви една невероятна скрита камера, която се намира на най-нетрадиционното място. Но и най-точно свързаното с шпиони. А именно в картина. С красива илюстрация, това устройство може напълно да заблуди, когото трябва, че е обикновена картина с красив пейзаж на нея, а не нещо качествено, което записва всеки движещ се обект.

Камерката прави аудио-видео записи в три резолюции: 640х480, 800х592 и 1280х720 с 30 кадъра в секунда.

Функциите й могат да бъдат управлявани от разстояние, благодарение на включеното в комплекта дистанционно управление, което улавя вълни на разстояние до шест метра.
Освен това записващото устройство има и детектор на движение, което позволява да се включи и да записва, само когато и ако през обектива премине човек или животно.

Има и пет степени на чувствителност. Камерата има слот за microSD карта, на която се съхраняват записите, като можете да включвате и изключвате функцията за презапис, с която автоматично се трият най-старите записи при запълване на паметта.

Техниката може да работи с презареждаемата батерия с капацитет 2500 mAh или директно включена в електрическата мрежа с адаптер. В комплекта има кабел за телевизор, с който можете да преглеждате записите на екрана на телевизора си.
 

Blog Archive