Social Icons

Скрити камери за видеонаблюдение в часовник с гласова активация

Това е един много практичен ръчен часовник, който ще бъде с вас при всички ваши важни събития. Много полезно и при гмуркане, тъй като е с водоустойчив корпус, който позволява да направите снимки на онзи пъстър пасаж океански рибки. Или медузи. Или просто на себе си, докато се носите ефирно във водата. Но не и със звук. Една чудесна скрита камера.

Заснетите видео клипове са с висока резолюция даже и под водата. И все пак, макар да прави снимки под вода, това не е часовник за дълбоководно гмуркане. Затова не се гмуркайте много на дълбоко, за да не го повредите безвъзвратно.

За да защитите микрофона на тази скрита камера преди да снимате под вода, завийте "тапата" върху него. Това е капачката, която се завива върху микрофона (в дясно, долу). Ако е завита тапата с отвор, ще можете да записвате звук, но няма да можете да ползвате часовника във вода.

Ако искате да записвате във вода или в мокро време трябва да завиете плътната "тапа". На часовници, намокрени заради неправилна употреба няма да бъде призната гаранцията. Часовникът има и вградена инфрачервена подсветка, с която можете да снимате и при пълен мрак.
 

Blog Archive