Social Icons

Практична скрита камера в обикновен часовник

Един практичен и многофункционален настолен часовник, който ще ви бъде от голяма полза, ако влезе чужд човек в дома ви и е необходимо да бъде наблюдаван какво прави, а вие в дадени моменти не можете да сте в дома. За всички, които си наемат човек за почистване или детегледачка, но не искат да обидят жената, като директно й кажат, че е следена. Така по един дискретен начин ще се осведомявате за всичко, докато ви няма.

Часовникът-камера предлага освен стандартните функции на един часовник и допълнителни такива, като снимане на видеозаписи в AVI формат с резолюция 1280х960 пиксела с 30 кадъра в секунда, снимки в JPEG с 1600х1200 и аудио записи в WAV формат с 64 kbps.

Камерата има и софтуерен детектор за движение, с който ще записвате видео само тогава, когато пред обектива на часовника се появи движение. Записите се съхраняват върху microSD карта, като максималния размер на картата е 32 GB.

Управлението на будилника става с помощта на дистанционно управление, като всяка от функциите се управлява от отделен бутон. Работата на камерата се следи посредством дискретен диод, а нейния обектив е напълно незабележим зад тъмното стъкло на часовника.
 

Blog Archive