Social Icons

LED часовник с иновативен дизайн и скрити камери

Различните скрити камери може да са ви от голяма полза, когато искате да научите нещо или просто да запишете важен момент от вашето ежедневие, когато сте на гости, на специален празник или на някое красиво място, където много по-удобно би било да си носите малка камерка. Именно тогава скрити камери в различни ежедневни предмети, като шапки и колани, ще са от голяма полза.

Заедно с някоя такава скрита камера може да си доставите удоволствието да се снабдите с един LED часовник, който ще впечатли околните със своя свеж дизайн и съвсем ново измерване на времето. Може да се каже, че ще положите основите на нещо ново.

Поставете две CR2016 батерии и се насладете на технологичното чудо, което държите в ръцете си. Когато светлината на LED светлините стане прекалено слаба, батериите имат нужда от подмяна.

Малкият, но много практичен часовник идва при вас с 29 вградени LED светлини, които посочват и в най-тъмната като рог нощ, следните данни: месец и дата. Ще си кажете, че това всеки часовник го прави. Но този часовник може да бъде настроен на определен час да светва автоматично своите LED светлини, за да ви подсети за часа.


 

Blog Archive