Social Icons

Къде и как можем да поставим скрити камери


Скрити камери са всички онези камери, които ви помагат да запишете всички важни за вас моменти и то без никой да заподозре, че изобщо го правите. Къде обаче може да ги поставите все пак, дали наистина е удачно да е на всяко едно място?

В действителност има много скрити камери, които умело са замаскирани като ежедневни предмети. Което означава, че понеже не приличат на това, което в действителност представляват, съвсем спокойно може да ги оставите някъде, където се предполага, че могат да бъдат и да запишете каквото смятате за необходимо. Например слънчевите очила може да си оставите съвсем небрежно в офиса на бюрото или в дневната у дома.

Химикалката, в която също може да има камера може да остане в кутийката с останалите химикалки, откъдето да „шпионира” необезпокоявана от никой.

Скрити камери в настолен часовник или обикновен часовник, могат да се поставят наистина във всяка стая. Ако настолният часовник е семпъл, то няма проблем да го подарите на колежката, за да си го сложи в офиса примерно или у тях дори. Само че за да видите записите трябва да сте наистина много близки. Иначе има и стенни часовници със скрити камери, които може да поставите пак в офиса, ако искате да виждате какво става, даже когато ви няма или вкъщи, особено, ако имате деца, които трябва да се наглеждат.

В общи предметите, в които могат да се вградят камери са неизброимо много. Няма предмет, в който да не се вгради камера. Дори във вратовръзки и други облекла или аксесоари има такава опция.
 

Blog Archive