Social Icons

Скрита камера в настолен електронен часовник - 4GB


Освен че е електронен часовник с будилник, този продукт е и шпионски аксесоар с широко приложение, тъй като в него има вградена скрита камера.
Благодарение на тази скрита камера, вие имате невероятната възможност да правите единични снимки с качествената резолюция от 1280х960, да записвате аудио-видео файлове в AVI формат с 640х480 и 30 кадъра в секунда, да записвате само аудио или да го използвате като охранителна система с вградения датчик за движение.


А най-важното е, че всичко това може да се зададе от разстояние, посредством удобното дистанционно управление, което има обхват от 15 метра. Вградената презареждаема литиева батерия с капацитет 2200 mAh дава възможност на изключителната скрита камера да снима продължително време. Данните се записват на micro SD картата на часовника. (4GB включена в комплекта)

Максималния капацитет на картата е 32 GB и можете да запишете около 15 часа видео. Минималната осветеност е 1 Lux, a ъгъла на видимост на камерата е 72 градуса. Със записаните на инсталационния диск драйвери можете да ползвате часовника и като web камера.
С USB кабела можете да прехвърлите направените записи на компютъра си, като препоръчително е да използвате за възпроизвеждането им KMPlayer. Времето за зареждане на батерията е 4 часа.
 

Blog Archive