Social Icons

Практична и малка скрита камера с голямо време за запис

Това е една невероятна скрита камера, която благодарение на своето качество и дискретност ще ви даде възможност да правите дълго видео. Неговата батерия е изключително мощна, което ви дава гаранции за запис от порядъка на два часа и половина непрекъсната работа.

И за да бъдете подготвени за всякакви ситуации в комплекта ще намерите и допълнителна батерия. Устройството разполага с три отделни функции - аудио-видео запис, снимки и аудио.

Резолюцията, с която прави аудио-видео файлове е 640х480/30 fps, а формата е AVI. Приблизителния размер на файла е 43 MB за една минута. С часовника можете да правите и отделни снимки в JPEG със същата резолюция от 640х480 пиксела.

Ако искате да използвате устройството като диктофон и да записвате само аудио можете да го направите в WAV формат с 128 kbps. Скритата камера има слот за microSD карта. (не е включена в комплекта).

Максималния размер на картата, която можете да поставите е 32 GB. При включване в компютъра устройството се разпознава автоматично от операционната система и можете да копирате и изтривате направените записи или да го използвате като преносима памет.
 

Blog Archive