Social Icons

Камера в рамка за снимка следи на всяка крачка

Освежете интериора в дома си с нещо качествено и красиво, нещо стилно и изискано. И в същото време практично. В тази картина в пастелни цветове и красив пейзаж, ще намерите и една незабележима, скрита камера, която прави аудио-видео записи в три резолюции: 640х480, 800х592 и 1280х720 с 30 кадъра в секунда.

Поставете на стената и се насладете на чувството на сигурност, което може да ви даде. Нейното управление е с удобното дистанционно управление, което има обхват на действие до шест метра от картината.

Със своя вграден софтуерен детектор, тази скрита  камера се превръща в чудесна система за охрана на дома или офиса, в моментите, когато ви няма. Имате възможност да избирате между пет степени на чувствителност.

Камерата има слот за microSD карта, на която се съхраняват записите, като можете да включвате и изключвате функцията за презапис, с която автоматично се трият най-старите записи при запълване на паметта.

Записващото устройство притежава презареждаема батерия, чийто капацитет е 2500 mAh или директно включена в електрическата мрежа с адаптер. В комплекта има кабел за телевизор, с който можете да преглеждате записите на екрана на телевизора си.
 

Blog Archive