Social Icons

Скрита камера в действащ стенен часовник с дистанционно управление


Това освен невероятно изискван стенен часовник, е и скрита камера, която се намира точно върху циферблата на самия часовник. Вие може да контролирате неговата работа – старта и спирането на записа, който се прави с помощта на малката и напълно незабележима скрита камера. Това става с помощта на дистанционно управление. Освен с дистанционното, може да включвате и изключвате записа, благодарение на задната част на часовника, на която има бутон за старт и стоп на записа.

В часовника със скрита камера е монтирана литиево-йонна батерия, независима от батерията на часовника и 4GB памет. Презареждането на батерията става като включите устройството в USB порта на вашия компютър.

Резолюцията на видеозаписа, който ще направите с тази скрита камера е 720х480 и 30 кадъра в секунда. Размера на записвания файл е приблизително 16MB за минута.
В комплекта ще намерите стенен часовник, дистанционно управление, стойка за поставяне на рафт, USB кабел за зареждане и връзка с компютър.

Направена максимално да улесни потребителя, тази скрита камера няма нужда от инсталиране на драйвери, защото разпознава автоматично всяка една операционна система. Когато включвате камерата в порта на компютъра, за да разглеждате или да прехвърляте записите, е необходимо да превключите в положение OFF превключвателя на задния капак на часовника.
 

Blog Archive