Social Icons

Скрита камера в часовник – проблеми и тяхното разрешаване


Техниката като всичко друго подлежи понякога на такива неудобства, като разваляне или просто невъзможност точно в този момент да се борави с нея. Какво да направим, ако нашата скрита камера в настолен часовник не се държи нормално? Разгледайте следващите проблеми, може би решението на вашият е сред отговорите им.

1. Устройството не може да се включи – Ако вашата скрита камера-часовник няма желание да се включи и не отговаря на вашите заповеди, то не се паникьосвайте. Това все още не значи, че сте я счупили или че са ви продали боклук. Една от травиалните причини може да е, че сте забравили да заредите батерията му. А може и самата батерия да не прави добър контакт с устройството. В този случай рестартирайте.

2. Не зарежда от ел. мрежата – Батерията на уреда или адаптера за захранване са повредени и трябва да се сменят с нови.

3. Синята лампа на часовника-скрита камера постоянно мига, дори без да правя запис – Това е проблем, причините, за който може да са няколко. Може да се налага да заредите незабавно батерията, или да поставите липсващата TF карта. Ако пък същата карта е препълнена, синята лампа пак започва да мига постоянно. Тогава просто свържете с компютър и си свалете файловете от паметта на вашата скрита камера, за да освободите място. В краен случай, ако не е нищо от посочените, просто рестартирайте, възможно е да има софтуерна грешка.

4. Трудно се ползва дистанционното управление – Понякога се случва да не може да се изпрати лесно команда от дистанционното към уреда. В този случай може да пробвате да махнете найлона, с който идва то, за да не би да не прави добър контакт, или пък да пробвате различни позиции, за да насочвате вашето дистанционно към уреда, вероятно не можете да насочите правилно дистанционното. То трябва да е в права линия с уреда. Ако и това не дава резултат, махнете батерията на дистанционното и после я поставете отново.

5. Не може да се свърже с компютър – Извадете и отново сложете USB кабела, понякога компютъра или уреда могат да се объркат и да дадат софтуерна грешка, като откаже да разпознае устройството.

6. Екрана на часовника мига или цифрите за часа не се виждат напълно ясно – Заредете батерията, явно е започнала да се изтощава.

7. Записания звук е неясен, има много шум или видеото не е ясно – Това може да е в следствие на изтощена батерия. Заредете незабавно, след което ако е възможно повторете записа.
 

Blog Archive