Social Icons

За да разберете истината – използвайте скрити камери


Когато искате нещо нестандартно, но много ефикасно, за да разберете тайните на някой или просто, за да снимате на места, на които не е много прието, ползвайте малките скрити камери, които може да се намерят във всеки шпионски магазин. Те са леки и с нищо не будещ съмнение дизайн, защото повечето от тях приличат на обикновени предмети от нашето ежедневие.

Химикалки, шапки, часовници, вратовръзки, копчета за връхна дреха, ключ за кола и много, много други. Всяка една от тези скрити камери може да е чудесен помощник при разкриването на страшни семейни тайни или просто като една алтернатива на цифровите камери. Така ще спестите малко място в чантата си, а пък качеството на снимките ще е същото.

Как може да ги ползваме? Ако например се намирате на рали, концерт или подобно събитие, на което нямате възможност да размахвате апарат в ръце или просто е забранено да се правят записи, вместо да треперите, че ще ви хванат или че ще счупите апарата си, просто може да си вземете очила със скрита камера, или пък слънчева шапка, на която на предната част има камера. Така ще съчетаете полезното с приятното. И хем ще предпазите очите/главата си от слънцето, хем ще си имате спомен за цял живот от посещението ви на концерта или спортното състезание.

Друга идея за ефикасно използване на скрити камери, е когато се налага да се върнете на работа, и поради това сте наели бавачка за бебето. Нямате баби, които да го гледат, а на вас парите спешно ви трябват. И за да сте поне малко спокойни, за да разберете, дали жената, която сте наели е подходяща и изпълнява това, което сте я помолили да прави, е добра идея да си вземете една от многото скрити камери за целта. Например в плюшена играчка или настолен часовник. Те не привличат вниманието с нищо, освен това в случая с часовника си работи и като нормален часовник. Имат вграден детектор за движение. Така, когато се засече движение пред камерата, тя ще се включи и ще запише всичко, което се случва пред нея.

Има още много приложения на скрити камери – когато искате да хванете гаджето, за конференции, на които искате да снимате, но нямате подходяща камера, за записки и др. При всички случай почти няма повод, по който да не може да се ползват.

 

Blog Archive