Social Icons

Скрита камера - ключодържател, с UV лампа


Представяме ви един нов, изключително качествен и интересен продукт, който ще превърне вашите тайни, шпионски снимки в нещо наистина невероятно. Това е скрита камера, намираща се в обикновен наглед ключодържател.

Малката скрита камера притежава възможност за правене на клипове с висока резолюция. Видео записа, който прави тя, е с резолюция от 1920х1080 пиксела и 15 кадъра в секунда.

За да може да си носите това чудо на техниката навсякъде с вас, производителите са го снабдили с вградена презареждаема литиево-йонна батерия, която ви позволява да ползвате в пълна готовност тази скрита камера около час половина.

Направените записи се съхраняват върху micro SD карта (не е включена в комплекта). Освен видео записи с този ключодържател можете да правите снимки с резолюция 12 МР. В комплекта има включен кабел, с чиято помощ можете да гледате направените снимки и видео записи директно на телевизора си. Камерата се разпознава автоматично от всички операционни системи и можете да запишете файловете си на диска на компютъра.

Един много полезен бонус за всички, които боравят често с пари и им се налага да носят в себе си, освен дебитните си карти, е вградената UV лампа в ключодържателя, която ще ви помогне да проверите дали рестото, което са ви върнали е истинско или фалшиво.

 

Blog Archive