Social Icons

Скрита камера в чудесен водоустойчив часовник с MP3 плеър


В този невероятен и уникален часовник е монтирана скрита камера, която ви позволява да правите качествени записи, даже и под вода. Той обаче в никакъв случай не може да се ползва за гмуркане, ето защо избягвате да го ползвате на повече от три метра дълбочина, за да не повредите камерата.

Преди обаче да започнете да снимате под вода с тази скрита камера, е добре да видите дали всичките „тапи” са добре завити. Когато снимате под вода видео записа е без звук. Ако искате да имате звук трябва да завиете на микрофона "тапата" с отвор, но в този случай не можете да го използвате под вода.

Устройството-часовник притежава 4 режима на работа. Имате възможност да снимате видео в два основни режима - 640х480 и 30 кадъра в секунда и 640х480 и 60 кадъра в секунда. Можете също да го използвате като аудио рекордер. Записва аудио файлове в MP3 формат с 128 kbps.
Благодарение на включените слушалки към него имате възможност да ползвате
скрита камера и като MP3 плейър. Ще имате възможност да прослушвате както направените с него записи така и допълнително качени в MP3, APE, WAV, WMA формати.
Със записания върху паметта на часовника софтуер можете да защитите с парола достъпа до записите си или да включите часовника в режим на web камера.

 

Blog Archive